Bestellen

Hoe kan ik bestellen?

  • Via de webshop kunt u een bestelling plaatsen en u kunt na het bestelproces direct de betaling voldoen. Hierna wordt uw bestelling in behandeling genomen en het proces opgestart.
  • Telefonische bestellingen kunnen wij niet verwerken.

Betalen met iDeal

zakagendavalente.nl biedt u de mogelijkheid om af te kunnen rekenen met o.a. iDEAL voor particulieren. Veilig en gemakkelijk afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbanierprogramma. Er is geen registratie nodig. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Bovendien rekent u snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

iDeal

Welke banken bieden iDEAL aan?

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

 

Overige betaalmethodes

Creditcard, Apple Pay, PayPal, SOFORT Banking, Bancontact, KBC/CBC Payment, Button en Belfius Direct Net

 

Verzend- en administratiekosten

zakagendavalente.nl hanteert een eenvoudig tarief voor verzend- en administratiekosten, deze zijn inbegrepen in de totaalprijs per bestelling.

 

Levering

Wanneer kan ik mijn agenda producten verwachten?

  • Vanaf begin september zal de levering plaats vinden.
  • Na bestelling kunt u uw agenda na 7 werkdagen verwachten.